K9 STRAIGHTENER CREAM 1&2 (150ML) + FREE GIFT
K9 STRAIGHTENER CREAM 1&2 (150ML) + FREE GIFT  Straightening Cream Hair Care Malaysia, Pahang Supplier, Suppliers, Supply, Supplies | FTK MAJU TRADING (M) SDN BHD
RM 68.00
RM 40.00
450 g
500 in stock
RAMBUT KERING TETAP LURUS !
NAK LURUSKAN RAMBUT KERITING DAN KUSUT DENGAN CARA PALING CEPAT DAN SELAMAT?
Taknak reboding, sebab rebonding tak asli, kat hujung2 dia nampak tajam, tak asli langsung...
aku pun rambut kerinting gak tapi dah wat rebonding.....mmg byk pakai duit utk rebonding ni sbb nak maintain supaya nmpak natural tu.
Saya berbesar hati nak share kepada anda produk yang berkualiti tinggi untuk atasi masalah rambut keriting, kering dan kusam .
👉Sapukan K9 Straight Cream (1) sampai rata pada rambut dan biarkan selama 25 minit
👉 Cuci rambut guna air bersih dan sapukan neutralizer cream (2) ke seluruh rambut dan biarkan selama 15 minit.
👉 Cuci rambut dan keringkan. Siap ! Rambut kekal lurus selama 3 bulan.
👉 Extra free gift =K9 Cool Spa Treatment digunakan setiap kali lepas mandi pagi dan malam. Rawatan khas untuk menjaga rambut kekal lurus dan lembut. Sapu ke seluruh rambut dgn Kulit Kepala tunggu 5 minit baru cuci akan dapat mencapai kesan membuang bahan kimia . kulit kepala dgn rambut sentiasa dalam keadaan sihat dan ringan .

Please leave your enquiry here, we will reply as soon as possible.

Switch To Desktop Version